Μαρίκα Βλάχου

Add to Favourites
Contact Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
"Μαρίκα Βλάχου"
Ζαγορά Πηλίου
Tηλ. 24260 22153
Fax: 24260 23648 marikavlachou1@gmail.com
http://www.marika.gr/

Description

Το Πήλιο! Το μυθικό βουνό των Κενταύρων είχαν διαλέξει οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου για τη θερινή τους κατοικία. Σήμερα πολλοί  το επιλέγουν σαν μέρος των χειμερινών και καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η Ζαγορά είναι ένα καταπράσινο φυσικό φρούριο που δεσπόζει στην ανατολική πλευρά του Πηλίου, με βλάστηση που αγγίζει τα κύματα του Αιγαίου.

Διαλέξτε για τη διαμονή σας ένα υπέροχο και ήρεμο περιβάλλον, τα πανέμορφα δωμάτια της κυρίας "Μαρίκας" που βρίσκονται στο κέντρο της Ζαγοράς, 44 χλμ. από το Βόλο, 22 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες και μόλις 7 χλμ. απ`το Χορευτό μία απ΄ τις καλύτερες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου.

Πολύ κοντά μας βρίσκεται το δημοτικό παρκινγκ, ταβέρνες για να δοκιμάσετε τις πηλιορείτικες γεύσεις, η ιστορική  βιβλιοθήκη της Ζαγοράς όπου βρίσκονται βιβλία ανεκτίμητης αξίας και ακόμη το σχολείο όπου φοίτησε ο Ρήγας Φεραίος.

Επισκέπτοντας τη Ζαγορά θα την αγαπήσετε ούτως ή άλλως. Είτε για να ξεκουραστείτε, είτε για να κάνετε σκι, είτε για να κολυμπήσετε στις παραλίες του Πηλίου ή να περπατήσετε στα πανέμορφα  μονοπάτια του χωριού.

Specific details

Location

Zagora, Aegean Sea View

Comments

Hotels Guest Houses to rent in Pelion

With great pleasure we welcome youin the beautiful traditional hostel "Rousis" in Zagora on Pelion.
Stefania" studios are located in the center of Zagora-Pelion which is one of the most beautiful villages in Pelion.
Το αρχοντικό Δρακόπουλου χτίστηκε το 1906 και σήμερα λειτουργεί ως παραδοσιακός ξενώνας με την φροντίδα του Γυναικείου..