fbpx

Valeni Boutique Hotel

Valeni Boutique Hotel
Πορταριά Ν. Μαγνησίας
11ο χλμ. Βόλου-Ζαγοράς, Πορταριά 37011, Μαγνησία
Τηλ. 24..........show
Διαμονή Book on Line

Booking.com

Διακοπές Πήλιο

Το Valeni Boutique Hotel

είναι ένα απο τα ομορφότερα και πληρέστερα Art Boutique Ξενοδοχεία στην Πορταριά και την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.

Η θέση του, στην είσοδο του χωριού, σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου και 12 χιλιομέτρων από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, το καθιστά ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Σε επίπεδο σύνθεσης, οι καμπύλοι πέτρινοι τοίχοι στο πρώτο επίπεδο δένουν τα συμβατικότερα, προϋπάρχοντα ορθογωνικά κτίρια, ενώ η πρωτογενής κατασκευαστική απλότητα και η ήπια μετάβαση από το εσωτερικό στο εξωτερικό, από το κτισμένο στη φύση, διαμορφώνουν μια άλλη σχέση με το τοπίο. Η είσοδος στο ξενοδοχείο γίνεται στη χαμηλότερη στάθμη του οικοπέδου, με αποτέλεσμα οι κοινόχρηστοι χώροι υποδοχής, το καθιστικό και το bar να έχουν απεριόριστη θέα προς το Βόλο και το Πήλιο (Μακρινίτσα). Τα κτίρια ενώνονται υπόσκαφα, ώστε να φιλοξενήσουν το χώρο του spa, την εσωτερική πισίνα, το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους. Στα ανώτερα επίπεδα των κτιρίων στεγάζονται τα υπνοδωμάτια.

Μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένη με τεχνολογική υποδομή και υποστήριξη αερισμού, φωτισμού και ηχομόνωσης για την απόλυτη “άνεση” φιλοξενίας. Ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, μάρτυρας της αισθητικής “συνενοχής” όλων των καλών τεχνών και της πνευματικής “συμμετοχής” όλων των τεχνιτών. Μια πρόκληση για μια νέα “χωρική” εμπειρία που σημειακά εμπλουτίζεται με επιτηδευμένες γλυπτικές μορφές καθώς και με μια σειρά από έργα σύγχρονων εικαστικών.

Το Valeni Boutique Hotel είναι ο προορισμός κάθε ζευγαριού ή παρέας ενηλίκων άνω των 16 ετών και η ευκαιρία να γνωρίσετε το Πήλιο όλες τις εποχές του χρόνου. Η επιλογή μας να απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών, εξασφαλίζει την ηρεμία και την δυνατότητα να απολαύσει ο επισκέπτης τις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, να «διαβάσει» τους καλλιτέχνες και τα έργα τους που εκτίθενται στους χώρους και να «ξεναγηθεί» σε τοπικές μαγευτικές διαδρομές και γευστικές απολαύσεις στο «Βουνό των Κενταύρων».

Κάθε δωμάτιο του Valeni Boutique Hotel, αποτελεί μια οντότητα με δική της προσωπικότητα. Κάποια από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι «ντυμένα» στους τόνους του λευκού και του μπλε της θάλασσας και του ουρανού, αποπνέοντας στον επισκέπτη την αίσθηση της ελευθερίας και της γαλήνης.

Άλλα έχουν «φορέσει» τις πράσινες αποχρώσεις της πηλιορείτικης φύσης, η οποία φαίνεται σαν να τα έχει αποπλανήσει και να τα έχει αιχμαλωτίσει με τις ομορφιές της. Υπάρχουν επίσης, δωμάτια «στολισμένα» με τους τόνους της γης, που σε κερδίζουν με τη ζεστασιά και την οικειότητά τους. Ενώ, τα δωμάτια στα χρώματα της ελιάς, στα χρώματα δηλαδή του απόλυτου ελληνικού συμβόλου, προσφέρουν στους επισκέπτες στιγμές απέραντης ηρεμίας και γαλήνης.

Το γκρι και το μωβ που είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε κάποια άλλα δωμάτια του ξενοδοχείου, δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας και προσδίδουν στο χώρο «άρωμα» λεβάντας. Η πινελιά που υπογραμμίζει τη διαφορετικότητα κάθε δωματίου, είναι τα αυθεντικά έργα κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών ή αριθμημένες μεταξοτυπίες τους, που κοσμούν κάθε ένα από τα δωμάτια.

Περιοχή

Πορταριά, Θέα Παγασητικό Κόλπο

Video

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ

ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, 37001

ΤΗΛ. 6947 819381

E-mail us

Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου