Επιλεγμένη διαμονή στό Πήλιο

Θεάρεστον

Θέλετε να κάνετε μια κράτηση;
Μήπως χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Όποιος και να είναι ο λόγος, χρησιμοποιήστε την
διπλανή φόρμα για να επικοινωνήσετε
μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Τηλέφωνο: 24260 22422
My E-mail: info@theareston.gr
Κινητό: 6942 407 843

Πήλιο

Ο παραδοσιακός ξενώνας «Θεάρεστον» βρίσκεται στην Ζαγορά στο πανέμορφο Πήλιο, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού. Η ιδανική του τοποθεσία προσφέρεται για την εξόρμηση σας τόσο προς το βουνό όσο και προς τη θάλασσα γι’ αυτό και όχι άδικα, η περιοχή της Ζαγοράς θεωρείται από τους καλύτερους και πιο ενδεδειγμένους προορισμούς του Πηλίου.

Ο ξενώνας μας άρχισε να λειτουργεί στις αρχές του 2007 με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή, σε συνδυασμό με μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και φιλοξενίας. Κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά πέτρα και ξύλο, με αποδυτήρια αντρών-γυναικών, σάουνα, υδρομασάζ έξι ατόμων και πισίνα 80τ.μ. αποτελεί την ιδανική λύση για ξεκούραση και ευεξία.

Στην ειδυλλιακή γαλήνη του Πηλίου, σε μια άνετη έκταση στην αγκαλιά μιας κατάφυτης από πλατάνια πλαγιάς, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης.

Η γοητεία της φύσης και η ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου έχει διατηρηθεί προσεκτικά ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια και στην άνεση ώστε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Το ξενοδοχείο μας παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση της σύγχρονης ζωής σε συνδυασμό με την αίσθηση της παραδοσιακής διαβίωσης.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Περιοχή

Ζαγορά, Θέα Αιγαίο Πέλαγος
Ζαγορά

Σχόλια